fbpx

Vrij Rijden

🏁 €35,- per sessie

🏁 Sessies van 20 minuten

🏁 19 Track Days in 2018

🏁 Circuits: Zandvoort, Zolder en Assen

In het kort

Met je eigen auto volgas over het circuit, wie droomt daar nu niet van?
Vrij Rijden maakt dat mogelijk: voor toeristen, amateurs en wannabe professionals. Leeftijd, geslacht of ervaring speelt geen rol. Gezond boerenverstand is wel van waarde, want rijden op een circuit is niet zonder enig risico!

– Deelname kost € 35,- per 20 minuten of €40,- per 30 minuten. Kaarten zijn alleen op de dag zelf te koop en zijn alleen contant te betalen!

– Je kan op je eigen niveau in 3 verschillende klassen meerijden: TOER – SPORT of SUPERSPORT. Deelname in de Supersport kan alleen met een Vrij Rijden SUPERSPORT licentie (aan te vragen tijdens een Vrij Rijden evenement) of een geldig KNAF Racelicentie.

– Het dragen van helm is verplicht en 1 passagier (18 jaar of ouder) is toegestaan.

Respect voor elkaar
Vrij Rijden wordt georganiseerd door Rensportschool Zandvoort (RSZ), de oudste raceschool van Nederland. Met al die ervaring heeft de RSZ het Vrij Rijden goed onder controle. Meer dan 85% van onze rijders komt met regelmaat terug. Dat lukt alleen als er voldoende wederzijds respect is en er geen schades of vervelende incidenten zijn. Vrij Rijden is grotendeels het domein van pure hobbyisten, met passie en plezier voor het low budget circuitrijden.

Kalender

Klik hier voor volledige kalender