Incentives

Slide

In het kort

Circuit Zandvoort heeft op velen bezoekers een enorme aantrekkingskracht en is daarmee gegarandeerd een attractieve locatie voor de organisatie van onze spraakmakende circuitprogramma’s! Met ruim 25 jaar ervaring biedt RSZ Autosport ook voor uw organisatie op maat gesneden incentives: rijtrainingen, endurance race, fun & entertainment, teambuilding, licentierijden en nog veel meer!

De Race Experience is RSZ’ meest populaire en unieke programma op Zandvoort waarbij de deelnemers daadwerkelijk van start gaan voor een echte wedstrijd! Meerdere teams strijden met hun race BMW voor de overwinning in deze Endurance (=lange afstand) race. Iedere rijder van het team rijdt een aantal ronden waarna er in de pits van coureur wordt gewisseld. Teambuilding en samewerking is hier cruciaal voor het eindresultaat want er mag tijdens de pitstop geen kostbare tijd verloren gaan! Fanatiek hangen de teamleden in de hekken om iedere actie met gejoel aan te moedigen! Welk team gaat met de bekers naar huis???

De Race Experience is het meest geschikt voor groepen vanaf 20 personen. De teams kunnen (vooraf) door uzelf worden samengesteld. Na een onderhoudende theorieles van racelegende Huub Vermeulen gaan de teams onder begeleiding van een vaste RSZ race-instructeur de baan op. Een goed moment om elkaar, maar ook de mogelijkheden van de auto te leren kennen! Wat staat er op het dagprogramma?

Natuurlijk kan je in een dag geen echte coureur worden en dus waakt RSZ volledig over de veiligheid van uw realties. Onze instructeurs rijden tijdens de Endurance Race continue mee in de raceauto om wanneer ook noodzakelijk in te grijpen. De raceauto’s zijn voorzien van een speciale racestoel, racegordels en een rolkooi. Daarnaast dragen de deelnemers een helm. Met 65 jaar ervaring laat de grootste raceschool van Nederland niets aan het toeval over…

Wie aan officiële wedstrijden wil deelnemen, moet over een KNAF racelicentie beschikken. De Licentie Experience laat uw relaties ervaren hoe je coureur kunt worden. Speciale cursusauto’s met rolkooi, racestoel en 6 punts gordels zijn gedurende het hele programma voor iedereen exclusief ter beschikking.

RSZ top coureurs zorgen voor individuele begeleiding van een spectaculair raceprogramma! Op het programma staat o.a. training van de ideale lijnen, remtraining, slalom, slippen & driften, starttechniek en sprintjes. Na afloop wordt door de KNAF erkende raceschool RSZ een deelcertificaat uitgeven. Na het volgen van een extra lesdag kan hiermee uiteindelijk een KNAF CLUB racelicentie behaald worden.

Dwars door de bocht glijden, door je zijruit naar voren kijken… Driften is de ultieme vorm van wagenbeheersing en tevens een fascinerende nieuwe vorm van autosport! Iedereen kan leren driften. RSZ beschikt niet alleen over uitstekende driftinstructeurs, maar ook over prachtige achterwiel aangedreven BMW’s 325i waarmee iedereen al snel dwars gaat! Groepen tot ca. 50 personen kunnen het driften leren op onze thuisbasis Circuit Zandvoort tijdens een ochtend- of middagprogramma.

Tijdens de RSZ Drift Experience delen de deelnemers een het gebruik van de BMW. Het driften is een intensieve bezigheid en dus is een korte pauze / afwisseling zeer welkom. RSZ biedt verschillende oefeningen waarmee de lat telkens een stukje hoger wordt gelegd. Om het programma nog meer inhoud te geven, rijden de deelnemers ook mee tijdens een Twin Drift Demo van de RSZ instructeurs.

RSZ verzorgd altijd een korte theorieles, een uitstekende lunch en voldoende drank zowel tijdens als na afloop van het trainingsprogramma. Voor iedere deelnemer is er tevens een RSZ Drift Certificaat als herinnering aan 4 uur spectaculair driften op Zandvoort…

Incentive aanvraag formulier

Interesse in rijtrainingen, endurance race, fun & entertainment, teambuilding, licentierijden en nog veel meer voor grote groepen of een als bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op.