Racecursus

Slide

KNAF gecertificeerde instructeurs

1 instructeur op 3 cursisten

Vanaf € 899,- incl. btw

Upgrade naar EU Licentie

In het kort

In 1955 begon de legendarische Rob Slotemaker zijn auto-rensportschool op het circuit van Zandvoort. Hieruit werd Rensportschool Zandvoort geboren. Een machtige opleiding waar je onder moeilijke (soms winterse) omstandigheden pas echt een auto op snelheid leert besturen! De uitvoerige oefenstof van RSZ vormde de basis voor een KNAF erkende raceopleiding. Vele duizenden cursisten waaronder Huub Vermeulen, Jan Lammers en Tom Coronel behaalde bij RSZ hun racelicentie. Nu 60 jaar later is de befaamde ‘wintercursus’ van Slotemaker nog altijd de nummer 1 raceschool in Nederland. Start jij deze onvergetelijke levenservaring ook bij RSZ?

Op het lesprogramma staat o.a.:
– Training in kijk-, stuur- en remtechniek
– De ideale lijn
– Slalom
– Onder- & overstuur
– Slipstreamen & inhalen
– Formatie rijden
– Proefstartjes
– En spannende oefenwedstrijden!

Ook bereiden we je goed voor op het geïntegreerde KNAF race-examen. Dat doen we samen met de beste KNAF gecertificeerde race-instructeurs. Zo weten we zeker dat je de KNAF CLUB licentie behaalt en een succesvolle autocoureur wordt!

Neem je deel aan een tweedaagse racecursus, dan kan je maximaal een CLUB licentie behalen. Wie een EU licentie wil behalen, volgt een 3 daagse racecursus of als aanvulling op een tweedaagse racecursus een EXTRA RACETRAINING. Je krijgt dan een groot deel van de dag persoonlijke begeleiding van een RSZ race-instructeur zodat je voldoende bent voorbereid op het KNAF race-examen welke in de middag zal worden afgenomen.

Peugeot 206 GTI Cup

– Voorwiel aangedreven
– 138 pk
– 2.0 liter benzine

Prijzen

Zandvoort racecursus
€ 999,-

Assen racecursus
€ 999,-

Extra trainingsdag
Zandvoort: €599,-

BMW E30 325i / E36 318ti

– Achterwiel aangedreven
– 170 pk / 140 pk
– 2.5 liter / 1.8 liter benzine

Prijzen

Zandvoort racecursus
€ 1.169,-

Assen racecursus
€ 1.219,-

Extra trainingsdag
Zandvoort: € 619,-
Assen: € 669,-

Alle huurprijzen zijn inclusief: BTW, brandstof, banden, remmen, service en gebruik van een reserve auto. Exclusief: schades.

Van Der Valk Assen Zuid 
1x Overnachting
1x Ontbijt
1x 3-gangen diner

NH Hotel Zandvoort
1x Overnachting
1x Ontbijt
1x Diner

Kalender

Evenement details: