fbpx

RACE ALS TOM CORONEL IN DE RACE GAME EN WIN!

Dit weekeinde komt Tom Coronel in de ROAL Motorsport-Chevrolet RML Cruze TC1 in actie tijdens het laatste raceweekeinde van het FIA WTCC-seizoen in Europa op het stratencircuit van Vila Real in Portugal. Na de zomerpauze wordt het seizoen voortgezet met races buiten Europa, maar voor het zover is, kunnen de fans van Tom Coronel genieten van de mogelijkheid om virtueel als hun idool met de DHL-gele Chevrolet te racen op Circuit Zandvoort, en daarbij ook nog eens prachtige prijzen te winnen! De ‘Tom Coronel Competition’ in het kader van de RaceRoom Racing Experience loopt tot 12 juli aanstaande. Deelname via de link http://bit.ly/Coronel_Competition is gratis en elke rijder kan zoveel ronden rijden als hij of zij maar wil.

“Het is natuurlijk jammer dat we met het FIA WTCC niet op Circuit Zandvoort rijden, maar dit is een ervaring die er het dichtste bij komt”, zegt Tom Coronel enthousiast. “Iedereen kan in deze game met mijn huidige auto rijden, de 2017-ROAL Motorsport-Chevrolet, waarmee ik dit weekeinde in Vila Real weer in actie kom. Die RaceRoom Racing Experience is echt waanzinnig: de weergave is heel realistisch, je vindt er ieder detail van Zandvoort in terug, en natuurlijk ook van heel veel andere circuits. Het is een game, maar de auto’s zijn heel natuurgetrouw, de fysiek is als in een echte raceauto. Iedereen kan online gratis spelen, en voor wie meer wil, zijn er nog extra elementen die online kunnen worden gekocht. En wie het goed doet in de ‘Tom Coronel Competition’, of wie een beetje geluk heeft, maakt kans op mooie prijzen.”

Tom-Coronel-Raceroom.1-1024x576

Het doel van de competitie is het rijden van de snelste virtuele raceronde op Circuit Zandvoort met de ROAL Motorsport-Chevrolet RML Cruze TC1 met het startnummer 9 van Tom Coronel. Voor degene die aan het eind van de competitie, die loopt tot 12 juli, op de eerste, tweede of derde plaats in het eindklassement staat, is er een exclusief Tom Coronel-pakket, bestaande uit een shirt uit de Tom Coronel Collection, een modelauto in schaal 1:32 van de WTCC-raceauto van Tom Coronel, een sleutelhanger en een gesigneerde handtekeningkaart. Ook voor twee gelukkige winnaars die uit de deelnemers getrokken worden, is er zo’n pakket beschikbaar. Daarnaast is er nog telkens één pakket voor degene die het mooiste screenshot van Tom Coronels auto in actie maakt, en voor degene met de beste video. Winnaars worden op 12 juli bekendgemaakt.