fbpx

KILOMETERS MAKEN OP DE SIM

Wie veel op het circuit traint, kan zijn prestatieniveau verhogen. Helaas kost het trainen van de rijtechniek in een echte raceauto veel tijd en geld. Maar: trainen in een simulator biedt coureurs de kans om veel te rijden, te leren van gemaakte fouten en kennis te maken met circuits ter voorbereiding van een echte wedstrijd. RSZ instructeurs Stefan de Groot en Vincent van der Valk zijn ook zeer succesvolle race-engineers. Zij beschikken bij SimDelft over hoogwaardige simulatoren waarmee dit duo ook zeer bekende Internationale coureurs heeft voorbereid op hun successen!

Wil je eens onder begeleiding van een ervaren race-engineer werken aan je rijstijl met datalogging en video-analyse, dan kan dat bij ons op de simulator.

Als winterkorting geeft SimDelft introductie korting op de eerste sessie bij SimDelft in de maanden januari en februari. Een avond sessie van 2,5 uur kost dan 150 euro i.p.v. 250 euro! Wij zijn geopend op maandag, donderdag en vrijdag, en op afspraak ook op de avonden en in het weekeinde. Check www.simdelft.nl

IMG_3236