Trainingsdag Dinsdag 18-07-2023

// TIJDSCHEMA

08:00 – Registratie in het kantoor aan het begin van de pitlane
09:00 – Start RSZ-trainingdag
17:00 – Einde RSZ-trainingdag
17:00 – Oversteekmoment vrachtwagens
19:00 – Oversteekmoment vrachtwagens

// RSZ TRAININGSDAGEN

  • Alleen houders van racelicenties
  • Alleen racewagens
  • Rondetijd tot minimaal 2:06 (gemeten op Circuit Zandvoort)
  • Maximaal 35 auto’s

// SAMENSTELLEN

Pitbox
Geen pitbox
 0,00  0,00 excl. btw

30 op voorraad

// HOE ZIET EEN TRAININGSDAG ERUIT?

Wij organiseren sinds 2021 RSZ Trainingsdagen. Daarmee organiseren kwalitatieve rijtijd, zodat je het maximale uit jezelf, de auto en de dag kunt halen. Wij bieden die kwaliteit door vast te houden aan een aantal waarden. We laten namelijk alleen volledig goedgekeurde raceauto’s toe die bestuurd worden door licentiehouders. Daarnaast eisen wij dat de auto en bestuurder een minimale rondetijd kunnen rijden van 2:06 gemeten op CM.com Circuit Zandvoort. Met deze 3 eisen proberen we een groep rijders en teams aan te spreken die allemaal met dezelfde instelling achter het stuur kruipen en ze op de baan en daarnaast met respect met elkaar omgaan.

Om er tot slot voor te zorgen dat het op de baan nooit te druk is hanteren wij een maximaal aantal inschrijving van 35 auto’s! Wij zijn van mening dat dit de perfecte dagen zijn om te trainen op Zandvoort of Assen. Want wie niet traint, wordt ook niet beter!

// FACTS

MAXIMAAL 35 AUTO'S

MINIMALE RONDETIJD 2:06

RACELICENTIE VERPLICHT

ALLEEN RACEAUTO'S TOEGESTAAN

// EEN BELEVING DIE BIJ JE BLIJFT

// EXTRA INFORMATIE

RSZ werkt aan een gedegen aanpak die past bij elk niveau, wat resulteert in een steile leercurve. Ben jij op zoek naar een plan van aanpak die het beste bij jou wensen en eisen passen? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.

// OP ZOEK NAAR PROGRAMMA OP MAAT?

RSZ werkt aan een gedegen aanpak die past bij elk niveau, wat resulteert in een steile leercurve. Ben jij op zoek naar een plan van aanpak die het beste bij jou wensen en eisen passen? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.
Twijfel je welke training voor jouw interssant is? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarbij wij kijken naar de huidige ervaring en wat jouw doelen zijn.
Ook als je vragen hebt over welke huurauto’s er beschikbaar zijn, wat de mogelijkheden zijn om met een groep te komen en/of speciale wensen hebt, wij helpen jou graag!

// RSZ ADVISEURS

niels

// Niels van Duijn

// RSZ CURSUSSEN

Racecursus
Niv 1 – Everybody starts somewhere
Racecursus upgrade
Niv 2 – Get your EU license

Racing & Tactics
Level 3 – Be better than the rest