Driftcursus Zaterdag 20-05-2023 Level 3

// TIJDSCHEMA

08:30 – Aanmelding en ontvangst
08:45 – Start briefing Driftcursus Level 3
08:55 – Naar de auto’s
09:00 – Start ochtendgedeelte – open pitlane
12:00 – Lunchpauze
13:00 – Start middagdeel – open pitlane
16:30 – Einde Driftcursus

// SAMENSTELLEN

Auto
Eigen auto
 0,00  0,00 excl. btw
Lunch
Geen lunch
 0,00  0,00 excl. btw
Instructie
Geen instructie
 0,00  0,00 excl. btw

20 op voorraad

// HOE ZIET EEN CURSUSDAG ERUIT?

De Driftcursus Level 3 begint met de aanmelding en ontvangst met een goede kop koffie of thee. Vervolgens wordt tijdens de briefing door onze ervaren instructeurs de basis uitgelegd met de focus op kijken, stuurtechniek en natuurlijk het verschil tussen over- en onderstuur! Daarnaast wordt uitgelegd hoe je een drift inzet, weer stopt en hoe je een drift moet continueren.

Tijd om de baan op te gaan met de eigen of huurauto om de theorie in de praktijk uit te proberen! Op de voormalig militaire vliegbasis in Weeze driften wij volgens het open pitlane principe. Daarnaast is er ook een driftplein aanwezig waar cirkels zijn uitgezet.

Tijdens de lunch heeft iedereen even de tijd om weer op adem te komen om vervolgens vol energie weer de baan op te gaan.

Op dit uitdagende driftcircuit kunnen de snelheden oplopen tot ruim boven de 100 km/h. Naast het oefenen van driften op hoge snelheid, is dit circuit uitermate geschikt om verschillende drifttechnieken uit te proberen zoals de lastwissel, de clutch kick en de scandinavian flick!

Uiteraard zijn onze instructeurs aanwezig om jullie op weg te helpen! Liever 1-op-1 begeleiding? Zorg er dan voor dat je instructie boekt tijdens het samenstellen van de cursus.

// FACTS

STUURTECHNIEK

ONDER- & OVERSTUUR

VER VOORUITKIJKEN

STUREN MET JE GAS

// EEN BELEVING DIE JE BIJ BLIJFT

// DE HUURAUTO’S

bmw

BMW 325i (E30)

2500 CC 6-CILINDER
170 PK / 225 NM
± 1.075 KG
HANDGESCHAKELD
ACHTERWIELAANDRIJVING

bmw

BMW 325i (E36)

2500 CC 6-CILINDER
192 PK / 245 NM
± 1.175 KG
HANDGESCHAKELD
ACHTERWIELAANDRIJVING

// OP ZOEK NAAR PROGRAMMA OP MAAT?

RSZ werkt aan een gedegen aanpak die past bij elk niveau, wat resulteert in een steile leercurve. Ben jij op zoek naar een plan van aanpak die het beste bij jou wensen en eisen passen? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.
Twijfel je welke training voor jouw interssant is? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarbij wij kijken naar de huidige ervaring en wat jouw doelen zijn.
Ook als je vragen hebt over welke huurauto’s er beschikbaar zijn, wat de mogelijkheden zijn om met een groep te komen en/of speciale wensen hebt, wij helpen jou graag!

// RSZ ADVISEURS

// VERVOLG TRAININGEN

Racecursus
Niv 1 – Everybody starts somewhere
Racecursus upgrade
Niv 2 – Get your EU license
Race & Tactics
Niv 3 – Be better then the rest