Race Experience

IncentivesRace Experience
17 juni 2014. Sfeerfoto van de Rabobank Schretlen incentive dag op het circuit van Zandvoort. fotograaf Chris Schotanus

RACE EXPERIENCE

De Race Experience is RSZ’ meest populaire en unieke programma op Zandvoort waarbij de deelnemers daadwerkelijk van start gaan voor een echte wedstrijd! Meerdere teams strijden met hun race BMW voor de overwinning in deze Endurance (=lange afstand) race. Iedere rijder van het team rijdt een aantal ronden waarna er in de pits van coureur wordt gewisseld. Teambuilding en samewerking is hier cruciaal voor het eindresultaat want er mag tijdens de pitstop geen kostbare tijd verloren gaan! Fanatiek hangen de teamleden in de hekken om iedere actie met gejoel aan te moedigen! Welk team gaat vandaag met de bekers naar huis???

De Race Experience is het meest geschikt voor groepen vanaf 40 personen. De teams kunnen (vooraf) door uzelf worden samengesteld. Na een onderhoudende theorieles van racelegende Huub Vermeuen gaan de teams onder begeleiding van een vaste RSZ raceinstructeur de baan op. Een goed moment om elkaar, maar ook de mogelijkheden van de auto te leren kennen! Wat staat er op het dagprogramma?

Natuurlijk kan je in een dag geen echte coureur worden en dus waakt RSZ volledig over de veiligheid van uw realties. Onze instructeurs rijden tijdens de Endurance Race continue mee in de raceauto om wanneer ook noodzakelijk in te grijpen. De raceauto’s zijn voorzien van een speciale racestoel, racegordels en een rolkooi. Daarnaast dragen de deelnemers een helm. Met 55 jaar ervaring laat de grootste racescool van Nederland niets aan het toeval over…

CIREXPRSZ
Incentives
Bezig met versturen
  • 60 JAAR KNAF ERKENDE RACESCHOOL
  • CIRCUIT INCENTIVES VOOR BEDRIJVEN
  • HIGH END RACE- & DRIFTCURSUS
  • VRIJ RIJDEN TRACK DAYS
  • LOW BUDGET TRACK DAYS
  • KLASSE VOOR LICENTIEHOUDERS
  • OOK VOOR LUXEAUTO'S & KLASSIEKERS
  • OPTIONEEL MET RSZ INSTRUCTEUR

Rensportschool Zandvoort BV
Emmaplein 139
5211 VZ 's-Hertogenbosch

E-mail info@rsz.nl
Tel. +31 622791721

Rabobank NL 27 RABO 0167926454
BTW nr. NL 8119.56.817.B01
KvK nr. 34078110