Het RSZ Team

Het RSZ Team

Het RSZ team

De Rensportschool Zandvoort bestaat uit een groot team van ongeveer 50 mannen en vrouwen! Met dit fantastische team zijn wij in staat prachtige cursussen en incentives neer te zetten. Voor de dagelijkse gang van zaken is ons team iets kleiner dan 60 personen. Het team verantwoordelijk voor alle dagelijkse activiteiten bestaat uit 5 personen. Hieronder stellen wij ze graag aan u voor!

5D3_8324
Frank_team

Naam: Frank Kerseboom

Functie: Eigenaar

Frank Kerseboom kwam 1983 bij RSZ terecht. Hij won de racecursus en werd 3 keer Nederlands Kampioen toerwagens. Sinds 1999 kwam Frank in het Mangement team van de raceschool en sinds 2012 runt Frank zelfstandig de beroemde raceschool van Rob Slotemaker. Met een rijke autosport historie als coureur,  teammanager en cup-coordinator, weet Frank als geen ander hoe de autosport werkt en is hij de aangewezen persoon om klanten en bedrijven te enthousiasmeren tijdens een RSZ racecursus of circuit-incentive!

Matthieu_team

Naam: Matthieu van Berkel

Functie: Sales

Naast Jan Lammers, Huub Vermeulen en Tom Coronel sr. kent niemand van het ‘oude’ RSZ team de school beter dan Matthieu. Want in 1975 volgde Matthieu van Berkel de RSZ wintercursus o.l.v. Rob Slotemaker en Henk van Zalinge. Zijn verhalen zijn van grote maar vooral hilarische waarde. Naast zijn successen met races in oa. De Renault 5 Turbo en Opel Ascona Cup kan Matthieu uitstekend driften. Behaalde in Japan zijn diploma jureren en werd mede-organisator van de Poolse Drift Federatie. Sinds 1 januari 2017 werkt Matthieu bij RSZ ter promotie en verkoop van onze circuit incentives voor bedrijven.

Chris_team

Naam: Christiane Admiraal

Functie: Secretariaat

Christiane is bijzonder veelzijdig en heeft alle aspecten rondom autosport met een enorme passie voor haarzelf maar vooral voor anderen gerealiseerd. Zo was zij een onmisbare schakel tijdens de succesjaren bij het DNRT raceteam van de gebroeders Jim, Loek en Huub Vermeulen. Na een racecursus met formule-auto’s werd zij actief bij RSZ, nog voordat Frank Kerseboom zich als cursist kwam inschrijven! Nog altijd kent Christiane vele RSZ cursisten door haar uitstekende, persoonlijke begeleiding zowel voorafgaande als tijdens de RSZ circuitdagen.

Marth_team

Naam: Marth de Graaf

Functie: Communicatie/Marketing

Reeds op 11 jarige leeftijd kwam Marth bij RSZ en volgde hij al spoedig de racecursus. Met een KNAF  licentie werd Marth op 15 jarige leeftijd al RSZ hulp-instructeur in opleiding 3e klas. Vele autosport seizoenen met bijzondere snelle racewagens en een opleiding aan de Johan Cruiff University verder, is Marth de Graaf inmiddels uitgegroeid tot hoofdinstructeur van alle RSZ opleidingen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de historische Rensportschool Zandvoort.

  • 60 JAAR KNAF ERKENDE RACESCHOOL
  • CIRCUIT INCENTIVES VOOR BEDRIJVEN
  • HIGH END RACE- & DRIFTCURSUS
  • VRIJ RIJDEN TRACK DAYS
  • LOW BUDGET TRACK DAYS
  • KLASSE VOOR LICENTIEHOUDERS
  • OOK VOOR LUXEAUTO'S & KLASSIEKERS
  • OPTIONEEL MET RSZ INSTRUCTEUR

Rensportschool Zandvoort BV
Emmaplein 139
5211 VZ 's-Hertogenbosch

E-mail info@rsz.nl
Tel. +31 622791721

Rabobank NL 27 RABO 0167926454
BTW nr. NL 8119.56.817.B01
KvK nr. 34078110