Driftcursus

Slide

? Beginner en ervaren groepen

? Drifttraining voor ervaren drifters

? 25 jaar ervaring met driften

? KNAF gecertificeerde instructeurs

In het kort

Driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing: dwars door de bochten glijden, door je zijruit naar voren kijken! Rob Slotemaker was onze leermeester, dus driften is bij de RSZ geboren! Driften is van grote waarde als je gaat racen, want zo leer je de auto tot in de puntjes beheersen. Minder kans op schade en met een verdubbeling van je circuitplezier! En met meer dan 25 jaar ervaring weten we het zeker: iedereen kan leren driften!

Driftcursus

Het lesprogramma duurt een halve dag. We starten met een theorieles, daarna zijn er 5 blokken van 45 minuten praktijktraining. Wie de (basis) driftpleinen goed beheerst, stroomt door naar de (natte) baan. Natuurlijk wordt er veel gereden. En iedereen traint in zijn eigen groep o.l.v. KNAF gecertificeerde instructeurs en onder toezicht van RSZ veiligheidsteams.

Drifttraining

De drifttraining is alleen voor zeer ervaren drifters. We werken bij de drifttraining met een  “Open pitlane”, hele baan nat, baanposten, rescue’s en een beperkt aantal deelnemers. Ideaal om veel drift kilometers te maken op Circuit Zandvoort.

Driftcursus
Driftcursus met eigen auto: € 325,-

Drifttraining
Drifttraining met eigen auto: € 245,-
Inclusief 2e bestuurder / passagier (18 jaar of ouder!)

*Alle vernoemde RSZ tarieven zijn INCLUSIEF BTW en zijn ook zakelijk te boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BMW

– Achterwiel aangedreven
– 170 pk
– 2.5 liter benzine

Prijzen

Driftcursus
€ 399,-

Drifttraining
€ 419,-

Prijs: Inclusief brandstof, banden en service. Exclusief schade.

We draaien iedere cursusdag een lesprogramma voor beginners en een lesprogramma voor ervaren drifters. Heb je eerder een RSZ driftcursus gedaan? Dan kan je eenvoudig doorstromen naar de ‘ervaren’ groep. En hier kent het lesprogramma iedere dag andere oefenstof: van laag naar (uiteindelijk) zeer hoog niveau! Want Zandvoort heeft veel bochten en bij RSZ valt er veel te leren.

Kalender

Evenement details:

 • vr
  04
  dec
  2020

  Driften Cursus / Training

  Weeze

  Inschrijven binnenkort mogelijk!
  Op de hoogte blijven? Mail info@rsz.nl