VRIJ RIJDEN
MET EIGEN AUTO

VRIJ RIJDEN
MET EIGEN AUTO

VRIJ RIJDEN

Met je eigen auto over het circuit, wie droomt daar niet van? Vrij Rijden maakt het mogelijk: voor toeristen, amateurs en wannabe professionals en geoefende coureurs. Leeftijd, geslacht of ervaring speelt geen rol (een rijbewijs is wel verplicht). Gezond verstand is uiteraard van grote waarde, want rijden op een circuit is niet zonder enig risico!

Deelname kost vanaf € 40,- per 20 minuten.
Kaarten zijn online of op de dag zelf te koop! Kijk op:www.vrijrijden.nl/inschrijven

Je kunt op je eigen niveau in verschillende klassen meerijden: TOER, SPORT, SPORT PLUS of LICENTIEHOUDERS. Deelname in de Licentiehouders klasse kan alleen met een Vrij Rijden licentie (aan te vragen tijdens een Vrij Rijden evenement) of een officiële racelicentie.

Het dragen van helm is verplicht en 1 passagier (18 jaar of ouder) is toegestaan.

Respect voor elkaar
Vrij Rijden wordt georganiseerd door RSZ Autosport, de oudste raceschool van Nederland. Met al die ervaring heeft de RSZ het Vrij Rijden goed onder controle. Meer dan 85% van onze rijders komt met regelmaat terug. Dat lukt alleen als er voldoende wederzijds respect is en er geen schades of vervelende incidenten zijn. Vrij Rijden is grotendeels het domein van pure hobbyisten, met passie en plezier voor het low budget circuitrijden.

  • Verschillende klassen
  • Vanaf €40,- per 20 minuten
  • Deelname met je eigen auto
  • Zandvoort, Assen, Zolder en Meppen

KEVIN

BEDANKT. WAS MIJN EERSTE KEER BIJ RSZ MAAR ZEKER NIET DE LAATSTE. ZEER VRIENDELIJKE MENSEN EN SUPER GEORGANISEERD. IK KOM ZEKER TERUG  EN WIL NA ZOLDER OOK EENS ZANDVOORT EN ASSEN DOEN. BEDANKT VOOR HET LEUKE EN VLOTTE VERLOOP VAN DE DAG EN AL DE SUPER VRIENDELIJKE MEDEWERKERS VAN RSZ.

SANDER

EEN GROOT COMPLIMENT VOOR DE DAME (VLAK VOOR DE TUNNEL) EN DE HEER (NA DE TUNNEL) DIE ONS ONTVING AFGELOPEN VRIJDAG! EEN VRIENDELIJK “HOE GAAT HET MET U” IS WAT IK IN AL DIE JAREN NOOIT EERDER HEB MEEGEMAAKT, ZO SIMPEL MAAR ZO BELANGRIJK VOOR DE SFEER, TOP!

KAN IK OOK EEN HELM HUREN?

Jazeker.

HOE KAN IK EEN INSTRUCTEUR BOEKEN?

Mail voor een instructeur ruim voor het evenement naar info@vrijrijden.nl

HOE KAN IK INSCHRIJVEN VOOR VRIJ RIJDEN?

Inschrijven, reserveren of boeken van een Vrij Rijden sessie kan vooraf via de website! Maar we houden ook altijd een klein aantal sessiekaarten beschikbaar voor de verkoop op de dag van het evenement zelf.

KAN IK OOK PINNEN?

Bij Vrij Rijden kun je naast contant betalen ook pinnen!